Kategorija: Domene

Izbira domenske končnice

Kako izbrati kar najboljšo končnico domene?

Če mislite, da vam pri izbiri domene ni potrebno izgubljati časa in energije, naj vam že takoj na začetku povemo, da se zelo motite. Za izbiro tako pomembne zadeve si le vzemite dovolj časa in dobro premislite, kako jo boste poimenovali. Ustrezna izbira domene vam namreč lahko prinese velik uspeh, nasprotno pa vam neustrezna lahko precej oteži vašo »spletno kariero«. Preberi več.

Ime domene

Vpliv imena domene na SEO

Ima ime domene vpliv na optimizacijo spletne strani za iskalnike (SEO)? To je eno izmed najpogostejših vprašanj, ko se odločamo za registracijo nove domene. V tokratni objavi smo za vas poiskali odgovor na to vprašanje, dodatno pa boste izvedeli še, kako novejše, tako imenovane tematske domene vplivajo na uvrstitve med rezultati iskanj. Preberi več.

Domena .COM

10 zanimivosti o domeni .COM

Domenska končnica .COM velja za daleč najbolj priljubljeno domeno na svetu. Spada med generične domene (gTLD), kamor uvrščamo tudi .NET, .ORG, .INFO in nekatere druge. V današnjem prispevku vam bomo razkrili 10 zanimivosti o domeni .COM, za katere najbrž še niste vedeli. Preberi več.